TÁPLÁLKOZÁS ÉS ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

Medastra Medical Magánorvosi Rendelő

Több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezem az anyagcseretípus-mérésen alapuló funkcionális táplálkozási és életmód tanácsadás terén. Ez idő alatt több, mint 1000 embernek mutattam már utat, hogyan tudja saját maga visszanyerni a testi-lelki egyensúlyt.

Az anyagcseretípus-mérésen alapuló funkcionális táplálkozási és életmódváltás célja, hogy megismerd tested valódi igényeit, és mindezek alapján ne egy rád erőszakolt étkezési módszert kövess, hanem értelmezve tested üzeneteit megtanulj azokkal harmóniában élni. Amennyiben követed a szervezetednek megfelelő étkezési és életmód programot helyreáll tested belső egyensúlyi állapota, megelőzhetővé válnak egyes betegségek, valamint erősödik az immunrendszered, túljuthatsz esetleges hangulat-ingadozásokon, depresszión, optimálissá válik sejtjeidben működő energiaszinted, növekszik az erő és állóképességed és mindennapi vitalitásod, nem utolsó sorban pedig könnyedén megtarthatod, vagy visszanyerheted optimális testtömegedet is.

 

Az egyéni paraméterek feltérképezését, vagyis az anyagcseretípus-mérést Dr. Klaus D. Holzrichter német orvos-természetgyógyász által kifejlesztett EVA (Ernährungs Verträglichkeit Analysis) 3000 típusú orvostechnikai eszköznek minősülő mérőműszer segítségével végzem.

 

Ezzel a módszerrel 2011-ben ismerkedtem meg, ami a saját emésztési és egyéb problémáimra is meghozta a megoldást, ezért a saját magam és mások pozitív tapasztalatain keresztül szeretnék még sok embernek utat mutatni, hogyan tudják visszanyerni a szervezetük egyensúlyát.

 

A tapasztalatom, hogy az életmód, a pozitív gondolkodás, a lelki okok feltárása ugyanolyan fontos a testi-lelki egyensúly elérésében, megtartásában, mint a táplálkozás, ezért folyamatosan képzem magam különböző tanfolyamokon, hogy a test-lélek- szellem egységét figyelembe véve tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Bejelentkezés:

funkcionális táplálkozási és életmód tanácsadó

Tel: +36-20-2999-644

© Copyright 2018  Medastra Medical Magánorvosi Rendelő Óbuda

a honlapot Dávid Fanni Zsófia készítette

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now