top of page
ACCESS BARS TERÁPIA

Medastra Medical Magánorvosi Rendelő

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

Access Bars

 

Access Bars olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra és a több életre.

 

Az Access Bars ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek gondoltad magad.

 

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény, minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy!

 

Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak. Az Access Consciousness (tudatosság) segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegzésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk és korlátozott lehetőségekből indulunk ki.

 

A polaritás nem engedi, hogy dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerit, hogy a valóságnak traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjön. A polaritás függőség egyike a létező legerősebb függőségeknek.

 

Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont.  A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely más nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel, megfontolással.

 

Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk, érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntünk, csak nézőpont kérdése, fel tudjuk szabadítani magunkat.

A „kérdésként élni” egy olyan eszköz,  amit minden Acccess Bars kurzuson elsőként hangzik el. 

 

A kérdés hatalmat ad, a válasz elveszi azt.

 

Az Access Bars leginkább abban más, hogy mindig kérdésben él, és soha nem állítja. hogy mindenre tudja, illetve csak ő tudja a választ. Kérdés viszont rengeteg van, méghozzá olyanok, amelyek megkérdőjelezik a hitrendszereket, nézőpontokat és bírálatokat. Olyan kérdések ezek, amelyek eltörlik a korlátozásokat és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk. Olyan kérdések ezek, amelyek elősegítik, hogy olyan tudatosságra tegyünk szert, melynek segítségével minden képzeletet felülmúló életet teremthetünk magunknak.

 

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a Földön.  Gary Douglas, az Access Consciousness alapitója több mint húsz évvel ezelőtt fedezte fel véletlenek folytán, hogy a fejen 32 pont van.  Ezeket a pontokat bároknak nevezzük, amelyekben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaid futnak, az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépen.

 

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.

 

Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ez által lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok, amelyeket gyerekkorod vagy más életed óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe. Ha futtatjuk a bárokat, a 32 pontot a fejen, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatjuk meg. 

 

A kezelés maga a bárok futtatása, a fejen lévő 32 pont gyengéd megérintése, melyek során oldódnak azok a blokkok, elképzelések, gondolatok, érzések, döntések, ítélkezések, és hitrendszerek, amelyek bármely életedből hatással vannak rád, és amely lenyomatát az agy tárolja.

 

Ezek a pontok olyan életterületeket érintenek, mint például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, kommunikáció, gyógyítás, éberség, szexualitás, test, kedvesség, öröm, tér, idő, stb.

 

Az Access Bars terápia segítségével képessé válsz elengedni azokat a dolgokat, amelyek eddig akadályoztak a befogadásban. 

Az Access Bars bármilyen élethelyzetben segít, bármilyen problémából tudd lehetőséget, teremteni.

 • Stressz csökkentése

 • Gondolatok tisztítása

 • Depresszió feloldása 

 • Tanulás és koncentrálási nehézségek

 • Viselkedési zavar

 • Félelemtől, pániktól segít megszabadulni

 • Testi könnyedségre, és jó érzésre vágyik

 • Kipihentebb alvás

 • Több lehetőséget teremteni az életben

 • Jelenben lenni

 • Várandós anyukák

 • Gyerekek

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Kellemes hangulatú kezelőhelységben végezzük a terápiát. A paciens ruhában fekszik a kezelő- ágyon. Felnőttek esetében az első alkalom, 60-90 percet is igénybe vehet, utána általában 60 perc. Gyerekeknek jóval kevesebb idő is elég lehet, gyorsabban reagálnak a kezelésre, és gyorsabban oldódnak a blokkjaik.

 

Az Access mantrája: „Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

 

Ismételd ezt reggel és este, és az életed meg fog változni!

 

Bejelentkezés:

természetgyógyász

Tel: +36-70-701-9317

bottom of page