top of page
Dr. Margitai Györgyi
HUNYADI GYÖRGYI

természetgyógyász

biorezonanciás kezelés, teljeskörű fájdalommentes allergia vizsgálat, 

célzott allergia kezelés

Medastra Medical Magánorvosi Rendelő

Hunyadi Györgyi vagyok. Gyermekeim születése előtt hosszú évekig dolgoztam az Egészségügyben, ahol sok alapvető ismeretre tettem szert. A szülések után azonban egyre inkább allergiás lettem különféle pollenekre. Allergiámra az orvosok csak olyan gyógyszert tudtak adni, amelyek nyugtattak, de a tüneteket nem szüntették meg. Ennek következtében a nyarat és az ősz nagy részét átaludtam.

Később eldöntöttem, magam veszem kézbe sorsomat. Így került a Biorezonancia a látóterembe.

Teljesen felszerelt rendelőnk van, ahol nem csak a különféle allergénekre való érzékenységet tudjuk tűszúrás- és fájdalommentesen megállapítani (sokszor meglepetésül szolgáló módon, az orvosi diagnózist kiegészítve), hanem célzott allergia elleni kezeléseket is végzünk kiemelkedő sikerrel.

 

A mindennapi városi, vagy vidéki élettel kapcsolatban csaknem az összes gyakoribb allergénnel szembeni érzékenységet ki tudjuk mutatni. Ezt a lehetőséget Európa szerte csak kevesen tudják felajánlani.

Más célú kezeléseket is végzünk: segítünk leszokni a dohányzásról, káros szenvedélyekről, javítjuk általános egészségi állapotát, kedélyét, kezeljük különböző belső szervi, szív- és érrendszeri betegségeit, segítünk leküzdeni gombás megbetegedéseit.

A biorezonancia nem károsítja szervezetét, nincs mellékhatása. Keressen meg minket problémájával. A legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni. Kiegészítő szolgáltatások:  Fülakupunktúrás addiktológia, Reflexológia

Bejelentkezés: +36-20-433-3836

bottom of page