top of page
Dr. Margitai Györgyi
FÁBIÁN KATALIN

természetgyógyász, Craniosacralis terapeuta, Access Bars terapeuta

Medastra Medical Magánorvosi Rendelő

Bejelentkezés: +36-70-701-9317

Fábián Kata vagyok, kislány korom óta foglalkoztatott az a gondolat, hogy a világ, a létezés nem csak annyi, amit látok, és amiben vagyok. Kerestem a megfoghatatlant.

 

1994-ben végeztem agykontrollt, ami egészen különleges élményt adott, és onnantól az egész addigi életem megváltozott. Elkezdtem foglalkozni a spiritualizmussal és a holisztikus szemlélettel.

 

2003-ban találkoztam a Craniosacral terápiával, egyszerűen csak kíváncsi voltam rá. Az első kezelés alkalmával valami egészen érdekes érzelmek szakadtak fel bennem, a testem könnyebb lett, más. Úgy éreztem, magasabb lettem, kitágultam. Oldódott a testem, a lelkem.

 

Akkor már tudtam, kell ez nekem, csinálni akarom, és ez a terápia életem része lesz.

 

Azóta is alkalmazom a technikát más kezelésekkel egybekötve. A húszas éveimtől kezdve folyamatosan képeztem magamat, több tanfolyam, elvonulás, önfejlesztés, megélés után eljött az  idő, amikor el kellett döntenem, hogy természetgyógyászat területén is képzem magam.

 

2004-ben végeztem Természetgyógyász Bioenergetikusként, az évek alatt betekintést tettem további gyógymódokba, mint Bach virág terápia,  Akupresszúra, Fitoterápia,  Kineziológia, Hellinger családállítás,  Aura-fotózás,  Access Bars, Majd eljött az  idő, amikor el kellett döntenem, hogy teljes mértékben elkötelezem magam arra, hogy másoknak is segítsek megtalálni Önmagukat. Több esetben kombinálom a kezelést érintés, beszélgetés, tudatosítás segítségével, amely egy hatékony, több szintű gyógyulási folyamatot eredményez.

bottom of page